Micke på attefallshus.se om detta erbjudande / objekt

Ett lyxigt koncepthus från en av Sveriges största leverantör av attefallshus. Detta hus kommer med smarta och snygga tillval samt med sovloft. Finns i ett exemplar med snabbleverans. 

Om detta låter intressant, anmäl ditt intresse här, så blir du kontaktad av tillverkaren. Nedan finns specifikationer. Som alltid, gör din egen analys och utvärdering. Lycka till!

Tillverkarens beskrivning

Vår senaste lansering är något alldeles extra – ett lyxigt attefallshus som är utvecklat och designat efter en av våra mest omtyckta modeller. Nu har du chansen att få detta exklusiva boende snabbare än du tror! Dessutom erbjuder vi dig en otrolig rabatt på hela 150.000kr.

Huset är fullt av smarta, snygga och unika tillval som kommer att göra det till din drömbostad. Med 30 kvadratmeter boyta och ett loft är det här ett komplett attefallshus till ett fantastiskt pris. Som en av Sveriges största attefallshusleverantörer är vi redo att leverera. Först till kvarn!

Lyxhus Exteriör

Bild 1 av 8

 

Kampanjpris med rabatt på hela 150 000 SEK ! Tillfälligt pris: 984 000 SEK.  (Ordinarie pris 1 133 375 SEK). 

Priset avser enbart attefallshuset. Det finns ett exemplar av detta hus, först till kvarn.

Saker som inte ingår i det presenterade priset på 984.000kr är bl.a. Transport, Kranlyft, Kommunens avgifter, Plintgrund och ev markberedning, Anslutning av el/va på tomten.

Företaget har starka partnerskap och kan hjälpa dig med hela processen från start till mål. De erbjuder 100% nyckelfärdiga hus med totalentreprenad. Men för att ge dig en slutgiltig offert måste de besöka din tomt för att undersöka ett så rättvist pris som möjligt, utifrån frågor såsom svårigheter med lyft och markarbete.

Anmäl ditt intresse här (förutsättningslöst), så blir du kontaktad av tillverkaren för mer information.

SPECIFIKATIONER

 • 100% nyckelfärdigt attefallshus med loft
 • Laminatgolv
 • Franska glasdörrar och PVC-fönster med spröjs
 • Kaklat badrum
 • Separat sovrum
 • Förberedelse för luftvärmepump

Intresserad av detta attefallshus och vill du veta mer?

Anmäl ditt intresse helt förutsättningslöst nedan, så kontaktar säljaren er direkt. 

  Lycka till! // Micke 🙂  Annons

  Liknande inlägg