Fråga Micke

Fråga mig om attefallshus

Fråga Micke om attefallshus, friggebodar, grundläggning, regler eller byggande. Du kan antingen kommentera en enskild artikel eller ställa frågan i vårt frågeformulär nedan.

Micke“Jag älskar attefallshus, och attefallsreformen. Med min långa bakgrund inom närbesläktade områden såsom husgrunder och pooler så har jag en lite mer byggteknisk approach till attefallshus än många andra där ute. Förutom våra kontakter med tillverkarna har vi också kontakter inom närbesläktade områden som att faktiskt uppföra attefallshuset till grundläggningsfrågor och enskilda avlopp, dagvatten, källarrelaterade problem, ventilerade golv, fukt i krypgrunder etc.”

Micke på attefallshus.se

Ställ din fråga till Micke

  **Vi sparar din e-post och vi lägger automatiskt till den på vår lista för "Erbjudanden om attefallshus". Var dock lugn, vi skickar extremt sällan något till den listan. Vill du inte detta, skicka då istället ett mail till kontakt@attefallshus.se med din fråga till Micke.

  Vem är Micke?

  Jag heter Mikael Asp (ingift Tjällden) och äger och driver hemsidan under företagsnamnet Spokesman AB.

  Jag har en bakgrund inom bygg men jag har även digital marknadsföring och IT som min huvudsyssla. Bland annat har jag medgrundat Digital Dominance och har nu ett företag som heter Spokesman AB som driver byggrelaterade hemsidor. Och för att lära mig mer om digital marknadsföring i praktiken så startade jag husgrunder.com 2010. Den sidan handlar om marknära byggande vilket var naturligt då jag även jobbar med mitt familjeföretag som jobbar med bygg & grunder (Leif Tjällden AB).

  Därifrån har jag fått mycket kompetens och erfarenhet inom bygg. Eftersom Tjällden enbart jobbar med grunder och pooler passade Attefallshus.se in i min långsiktiga strategi då Tjällden inte konkurrerar alls med tillverkarna men det finns stora synergier.

  Liknande inlägg

  Just nu har vi 4 visningshus i fyndhörnan.

  X