Mina 10 bästa tips om du ska bygga attefallshus

GUIDE ATTEFALLSHUS – 10 BÄSTA TIPS

Ladda ned min e-bok helt kostnadsfritt där jag delar mina 10 bästa tips om du ska bygga attefallshus. Viktigt att det blir rätt!
Mvh Micke

  Ladda ner guiden kostnadsfritt

  * Vi sparar din e-post och vi lägger automatiskt till den på vår lista för “Erbjudanden om attefallshus”. Var dock lugn, vi skickar extremt sällan något till den listan. Du kan när som helst avregistrera dig från utskick.

  Attefallshus.se är en oberoende informationssida om attefallshus (oberoende från hustillverkare, lobbyorganisationer, politiska partier osv.). Vi samlar alla nyheter och tillgänglig information om denna fantastiska extrabyggnad om 30 kvadratmeter på befintlig tomt. Vårt mål är att öka intresset för husformen och bli mötesplatsen med all och den senaste informationen om komplementbostadshuset.

  Sedan lanseringen av sidan har vi haft väldigt många besökare, och sidan besöks dagligen av mellan 500-2.000 personer från Sveriges alla hörn.

  Vi vill vara mötesplatsen för köpare och säljare av attefallshus

  Attefallshus.se syftar till att öka kunskapen om attefallshus och vara mötesplatsen mellan attefallshustillverkarna och de som vill hitta en bra lösning för sitt framtida attefallshus.

  Senaste frågor och svar