Fyndhörna

Visningshus, rabattkoder och erbjudande för trogna besökare

Under vår Fyndhörna, presenterar attefallshus.se med jämna mellanrum olika typer av erbjudanden såsom t.ex. “attefallshus visningshus till salu”, rabattkoder eller annat intressant för våra trogna besökare.

Historiskt har vi haft möjlighet att förmedla t.ex. visningshus från några av annonsörerna på attefallshus.se. För att inte missa det, försäkra dig om att du signar upp dig på vårt nyhetsbrev här. Vi skickar sällan, men när vi skickar försöker vi göra det intressant :).

Just nu har vi följande erbjudanden i vår fyndhörna:

  1. Visningshus om 25 kvm säljes, spara över 350.000 kronor mot nypris (först till kvarn)
  2. 40.000 kronor i rabatt om du beställer ett nytt attefallshus (begränsat till antal)
  3. Fria tillval 40.000 – 100.000 kronor om du köper ett attefallshus eller fritidshus > 60 kvm under juli och augusti


1. Visningshus med över 350.000 i rabatt mot nypris

Vi har nöjet att få förmedla detta lyxiga attefallshus med kök, loft, toalett och stilrena val. Går att hyra ut direkt eller använda som gästhus.

Väljer man helentreprenad sparar man över till 350.000 kronor för att köpa detta färdiga attefallshus om 25 kvm (först till kvarn och vi tar bort detta när det är sålt).

Läs mer här.

//

Mvh Micke & Patrik

2. Erbjudande om ett helt nytt attefallshus till kampanjpris

Vi har ett exklusivt erbjudande som ger attefallshus.se läsare 40.000 kronor rabatt på ett nybyggt attefallshus, och det finns möjlighet att anpassa. Ska du ändå köpa nytt finns det inte mkt bättre timing :).

Begränsat erbjudande som beror på överutbud hos fabriken, pga ett högt lagersaldo av material som behövs för just denna modellen.

Läs mer här.

//

Mvh Micke & Patrik


3. Ska du bygga helt nytt attefallshus eller fritidshus?

Tillval om 40-100.000 kronor under juli och augusti vid köp av fritidshus eller attefallshus

En av våra samarbetspartners erbjuder just nu 40.000 kronor i fria tillval vid köp av attefallshus, samt tillval för 100.000 kronor vid köp av fritidshus > 60 kvm. Är detta intressant? Skriv in din mail adress här så får du mer info per mail från tillverkaren.

Mvh Micke & Patrik

Ta del av erbjudande genom att ange dina kontaktuppgifter nedan

Förmedlade tidigare objekt:

Attefallshus visningshus
Juni 2020: Kund sparade 222.840 kronor genom att köpa detta ex.
Attefallshus Visningshus
Maj 2020: Kund sparade upp till >269.500 kronor genom att köpa detta lyxiga ex.
Attefallshus visningshus
April 2020: Glad kund sparade >130.000 kronor mot nypris.


Missa aldrig ett erbjudande från oss

Genom mitt omfattande nätverk av samarbetspartners har jag med jämna mellanrum möjlighet att göra utskick till mitt exklusiva nätverk (er läsare/följare).

Vill du ta del av dessa erbjudanden? I så fall ange din email. Det kostar inget – jag skickar rätt sällan – men när jag väl skickar så är det riktigt bra!

Mvh Micke & Patrik

Process

När vi annonserar ut t.ex. ett visningshus från någon av våra samarbetspartners, så skickar vi ut ett mail samt lägger upp objektet på webbsidan. Om det är intressant för er, då anmäler man sitt intresse genom kontaktformulär på samma sida som objektet.

Dessa uppgifter skickas till vår samarbetspartner, som svarar på era frågor och hjälper er att titta och köpa attefallshuset (om det går så långt).

Alla erbjudanden är begränsade och först till kvarn gäller.

Kommentera

Liknande inlägg

Missa inte att signa upp dig för erbjudanden om visningshus.

Läs mer
X

Vill du ha erbjudanden och rabatter?

Genom mitt omfattande nätverk av samarbetspartners har jag med jämna mellanrum möjlighet att göra utskick till mitt exklusiva nätverk (er läsare/följare).

Vill du ta del av dessa erbjudanden? I så fall ange din email nedan. Det kostar inget - jag skickar rätt sällan - men när jag väl skickar så är det riktigt bra!

Mvh Micke

Tack, håll utkik i din inkorg framgent!