Använd vårt nätverk av byggare för att förverkliga ditt projekt

Efter att du har hittat en leverantör av ditt attefallshus på vår startsida; “nyckelfärdigt” eller “byggsats” (eller från vår Fyndhörna), så kan du även behöva hjälp att hitta duktiga entreprenörer som förverkligar ert projekt?

Med mer än 11 års erfarenhet kan jag säga att jag har ett fint nätverk i hela Sverige. Om du anger dina uppgifter nedan, så försöker jag genom mitt nätverk att matcha dig med rätt kontakt. Tjänsten är helt kostnadsfri och utan förpliktelser.

Du kanske behöver hjälp med; grundläggning, uppförande av byggsats, takläggning, dränering eller andra tjänster…? Att bygga ett attefallshus är en god investering. Ta inga onödiga genvägar.

Micke på attefallshus.se

Är du byggare? Klicka här

Ta hjälp av mitt nätverk och få kostnadsfri offert på ditt projekt

  *nödvändiga fält

  Är du byggare?

  Anmäl dig till mitt byggregister så kommer jag kontakta dig om det kommer förfrågningar som är relevanta för ditt område.
  Jag kvalitetsgranskar alla byggare (not 1) innan jag lämnar ut uppgifterna till mina besökare!

   *nödvändiga fält

   (1) Jag lägger ner mycket energi på att kvalitetssäkra mitt byggregister. Men helt säker kan man aldrig vara. Jag ber alltid mina besökare ta in egna referenser också.

   Varför har jag all denna erfarenhet?

   Jag har sedan 2010 drivit hemsidan www.husgrunder.se som är ett forum för husgrunder. Under mina 11 år har jag byggt upp ett brett kontaktnät med entreprenader över hela Sverige och jobbar idag tätt inpå många av dessa. Detta gör att jag har kontakt med många entreprenader som är bra på att bygga just grunder, vilket är det många söker när man exempelvis köper ett nyckelfärdigt attefallshus.

   Varför är det viktigt med en bra entreprenad?

   Det finns många fördelar med att ta hjälp av en bra entreprenad. Många ser på ett attefallshus som en enklare bostad, vilket det också kan vara, och tenderar till att fuska med konstruktion och hållbarhet. Det finns två olika typer av attefallshus. Du kan antingen bygga en komplementbyggnad som kan vara ett garage, förråd, växthus eller liknande. Här är det inte lika viktigt med isolering och brandkrav vilket gör att konstruktionen får ett lägre pris. Ett komplementbostadshus är en fristående byggnad som man syftar till att bo i, vilket kan vara ämnat för gästhus, uthyrning, året runt boende eller liknande. Här sätts det därmed högre krav men också en högre efterfrågan på vatten och avlopp, en bra isolering samt något som många glömmer, en stabil grund. Att ta in en erfaren entreprenad hjälper därmed dig här på många plan, genom att undvika sättningar i huset, vattenläckor eller problem med att hålla värmen i huset. En entreprenad blir därför ingången till en högre standard.

   Grunden till ett attefallshus är lika viktigt som kvaliteten på attefallshuset

   Jag är en grundnörd, och besitter idag 11 års erfarenhet av grunder samt att jag är utbildad civilingenjör. Så trots att jag må vara vinklad anser jag det ligga mycket i det. En bra grund säkerställer att huset inte påverkas av sättningar i marken, och en grund möjliggör en isolerad botten och golvvärme. Jag anser också att en grund utgör en viktig bas i ditt attefallshus. Behovet av kvalitet och standard på grund varierar också beroende på typ av attefallshus du bygger. En grunds bärförmåga skiljer sig från en uteplats och ett isolerat vinterboende, vilket inte alltid är så lätt att veta. Att ta in professionell hjälp är en ingång till att hitta en lösning som passar dig. En bra grund ger ett bra attefallshus.

   Varför du ska låta mig hjälpa dig?

   Som beskrivet ovan besitter jag idag mer än ett decenniums erfarenhet, vilket gör att jag idag endast jobbar med byggare och leverantörer som jag vet levererar kvalitet. Baserat på personligt kontakt med byggare och leverantörer, samt feedback från de jag hjälper, så har jag funnit de jag anser vara pålitliga och kompetenta. Något många efterfrågar är pålitliga entreprenader och attefallshus som håller den standarden som utlovas, vilket har visat sig efterhand.

    

   Relaterade frågor:

   • Attefallshus med två sovrum
    Vi planerar att bygga ett Attefallshus på 30m2 på tomten där vi tänker att två tonårsgrabbar kan bo. Huset ska ha ett enkelt kök, plats för soffa + TV, badrum med toa och dusch och ett sovrum, samt ett sovloft (eller två sovrum om möjligt). Har ni nå
    Läs mer
   • Hjälp med att bygga attefallshus
    Vi ska bygga attefallshus och pool behöver hjälp med rubbet. Kan tänka oss ett nyckelfärdigt attefallshus eller rita eget. Med vänlig hälsning, Tina Hej Tina, Jag skickar dig bra kontakter för både poolen och attefallshuset Lycka till med ditt projek
    Läs mer

   Senaste frågor och svar