Micke på attefallshus.se om detta erbjudande / objekt
Jag förstår vikten av att skapa ett trivsamt hem som håller över generationer -därför har jag tillsammans med Enkelrum tagit fram ett erbjudande där du kan spara hela 50.000 kr på tillval som förlänger livslängden på ditt attefallshus när du väljer Enkelrum som din partner.

Välj till exempel en underhållsfri fasad i svensk organowood eller kärnfuru som bara blir vackrare med åren!

Om detta låter intressant och för att ta del av detta erbjudande, anmäl ditt intresse här, så blir du kontaktad av tillverkaren. Nedan finns specifikationer.

Som alltid, gör din egen analys och utvärdering. Lycka till!

Tillverkarens beskrivning

Spara 50.000 kr på tillägg till ditt drömhem hos Enkelrum!

Enkelrum är tidlöst designade småhus, lokalt tillverkade i Sverige för att hålla över tid. De är solida och små för att lämna mindre fotavtryck.

Enkelrum är nyckeln till ett enklare liv och ger dig mer utrymme för det och de du älskar. Våra nyckelfärdiga attefallshus erbjuder tillräckligt med plats för att användas som åretruntboende, samtidigt som de är tillräckligt små för att vara energieffektiva under vinterhalvåret. Med Enkelrum kan du skapa en fristad för dig själv, dina föräldrar, gästerna eller barnen. Efter en godkänd bygganmälan kan huset levereras färdigbyggt direkt till din tomt. Med enkla medel kan du också anpassa ditt hus för uthyrning.

S30

Bild 1 av 5

Klicka på bilderna för att förstora. Foto: Emma Jonsson Dysell

 

Kampanj: Spara 50.000 kr på tillägg för attefallshus 20-30 kvm
Spara 50.000 kr på tillval som förlänger livslängden på ditt attefallshus 20 kvm, 25 kvm, 25 kvm med loft eller 30 kvm. Välj till exempel en underhållsfri fasad i svensk organowood eller kärnfuru som bara blir vackrare med åren!

Extra 20.000 kr i bonus
Som extra bonus söker Enkelrum ambassadörer som är villiga att visa upp sitt Enkelrum för nyfikna och bjuder då även på konsultation med Enkelrums arkitekt och inskick av bygganmälan till ett värde av 20.000 SEK.

Priset avser enbart attefallshuset. I priset ingår inte transport,  grund, markberedning, anslutning på tomten av el/va etc.

Anmäl ditt intresse här (förutsättningslöst), så blir du kontaktad av tillverkaren för mer information.

Intresserad av detta attefallshus och vill du veta mer?

Anmäl ditt intresse helt förutsättningslöst nedan, så kontaktar säljaren er direkt. 

    Lycka till!
    /Micke 

    Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar    Annons

    Liknande inlägg