Nyckelfärdig Friggebod

15m2 inkl. kök, vitvaror samt ett fullt utrustat badrum

DETTA OBJEKT ÄR SÅLT

Patrik på attefallshus.se

Detta erbjudande gäller en friggebod om 15 kvm, och är helt unikt för attefallshus.se. Friggebodar får vara upp till 15 kvm och omfattas inte av något större regelverk. Mig veterligen får alla tomtägare bygga en friggebod om 15 kvm på sin tomt utan krångel… 

Nog snackat… Detta erbjudandet, som vi exklusivt får kommunicera via attefallshus.se, gäller en fullutrustad friggebod helt nyckelfärdig (perfekt att stoppa in svärmor i, tonårsbarn eller släkten som jämnt tar ditt sovrum vid besök…).

Som jag förstått det är dessa friggebodar (som erbjudandet gäller), inte byggda ännu, utan omfattas för närvarande av en kampanj.

Detta betyder 2 saker;

  1. du har möjlighet att påverka utförandet
  2. du sparar cirka 100.000 mot nypris 🙂

Om du är intresserad behöver du anmäla ditt intresse i formuläret längst ned. Då dras rabatten om cirka 100.000 kronor automatiskt från slutpriset.

//Patrik & Micke

Tillverkarens beskrivning och bilder


TILLVERKARENS BESKRIVNING:

Drömmer ni om en egen ateljé, en mindre gäststuga eller kanske en bastu på er tomt till vintern?

Passa på och beställ en friggebod på 15 m2 under vår höstkampanj!

  • Nyckelfärdig Friggebod 15m2 inkl. kök, vitvaror samt ett fullt utrustat badrum. Leverans och lyftkran (Standardlyft) ingår i paketet.

Pris 329 900:- (cirka 100 000 kr lägre än ordinarie pris)

Det enda som behöver förberedas till våra friggebodar är plintar/mark block samt att dra fram den infrastruktur som önskas (el, vatten och avlopp).

Villkor:

  • Leverans till Stockholm & Karlshamn ingår. Utanför dessa regioner tillkommer tillkommande transport & logi kostnad för montörer
  • Vid val av totalentreprenad utanför Stockholm tillkommer zontillägg
  • Begränsat till 5


Är du intresserad av detta erbjudande och vill veta mer?

Eller rentav av vill boka ditt exemplar… Ange dina kontaktuppgifter och eventuella önskemål nedan.

Attefallshus.se säljer inte själva attefallshus eller friggebodar. Vi är mötesplatsen mellan köpare och säljare av attefallshus. Vi ser detta som en win-win där våra annonsörer får möjligheten att sälja sina visningshus, eller bli av med hus utanför sitt ordinarie sortiment till ett rabatterat pris. Just det sistnämnda kommer våra läsare till godo, vilket vi ser som en true win-win. Tack för att ni är här och läser hela vägen hit.

Liknande inlägg

Köp ditt attefallshus till rabatterat pris!
Just nu 3 erbjudanden i fyndhörnan.

X