Nyckelfärdig Bastu med Relax 15 m2

Bastu och relax bygglovsfritt om 15 kvm (friggebod)

DETTA OBJEKT ÄR SÅLT

Patrik på attefallshus.se

Detta erbjudande gäller en bastu om 15 kvm. Verkar ju helt perfekt nu och lagom till mörkret/kylan… Vad som är fint med friggebodsreglerna är att alla får bygga 15 kvm utan bygglov. Det krävs egentligen ingenting, man bör dock bereda en bra grund, och sen kan man omgående använda bastun / relaxen.

Nog snackat… Detta erbjudandet, som vi exklusivt får kommunicera via attefallshus.se, gäller en fullutrustad bastustuga om 15 kvm helt nyckelfärdig.

Förutom att du sparar cirka 70.000 på denna kampanj, om du väljer att köra, så bör du kunna vara med och påverka utförandet då de tillverkas på beställning.

Om du är intresserad behöver du anmäla ditt intresse i formuläret längst ned. Då dras rabatten om cirka 70.000 kronor automatiskt från slutpriset.

//Patrik & Micke

Tillverkarens beskrivning och bilder


TILLVERKARENS BESKRIVNING:

Drömmer ni om en egen ateljé, en mindre gäststuga eller kanske en bastu på er tomt till vintern?

Passa på och beställ en friggebod på 15 m2 under vår höstkampanj!

  • Nyckelfärdig Bastu med Relax 15 m2
  • Ni kan ta en mysig bastu redan samma dag som vi levererar er bastu.

Pris  259 900:- (cirka 70 000 kr lägre än ordinarie pris)

Det enda som behöver förberedas till våra friggebodar är plintar/mark block samt att dra fram den infrastruktur som önskas (el, vatten och avlopp).

Villkor:

  • Leverans till Stockholm & Karlshamn ingår. Utanför dessa regioner tillkommer tillkommande transport & logi kostnad för montörer
  • Vid val av totalentreprenad utanför Stockholm tillkommer zontillägg
  • Begränsat till 5


Är du intresserad av detta erbjudande och vill veta mer?

Eller rentav av vill boka ditt exemplar… Ange dina kontaktuppgifter och eventuella önskemål nedan.

Attefallshus.se säljer inte själva attefallshus eller friggebodar. Vi är mötesplatsen mellan köpare och säljare av attefallshus. Vi ser detta som en win-win där våra annonsörer får möjligheten att sälja sina visningshus, eller bli av med hus utanför sitt ordinarie sortiment till ett rabatterat pris. Just det sistnämnda kommer våra läsare till godo, vilket vi ser som en true win-win. Tack för att ni är här och läser hela vägen hit.

Liknande inlägg