Attefallshus är ett smidigt sätt att få extra utrymme i hemmet eller på företaget. Attefallshusen kräver vanligtvis inte ett vanligt byråkratiskt bygglov men ger ändock den där extra ytan som många gånger önskas. Att hitta rätt leverantör kan verkligen vara ett jobb i sig! Här listas både leverantörer som gör allt för att få huset redo liksom bygghandlare som tillhandahåller Attefallshus där köparen själv förväntas göra allt jobb.

Populära leverantörer av attefallshus hittar man på vår startsida, uppdelat per nyckelfärdigt attefallshus och leverantörer av byggsatser för attefallshus.

Nyckelfärdigt attefallshus på helentreprenad – hela paketet

Det smidigaste sättet är att välja en leverantör av Attefallshus som både levererar och sköter det administrativa jobbet. Om bygganmälan krävs finns det företag som erbjuder sig att sköta allt kring denna process samt övrig kontakt med kommunen och andra instanser. Eftersom företagen verkar inom byggbranschen har de ofta stor erfarenhet av turerna kring bygglov, vilka ofta kan upplevas som komplicerade av husköparen.

El och VVS till attefallshus

Om köparen eller någon i dess närhet är händig sköter de kanske själva läggningen av rör samt installation av våtutrymmen och el. Ett annat alternativ är att leja separata yrkesmän som sköter jobbet och ett tredje är att använda en leverantör av Attefallshus som tar hand om hela den här processen. Det senare alternativet uppskattas av många då de slipper att ha mängder av bollar i luften samtidigt.

Skräddarsydda attefallshus

Modulhusen finns i en rad olika utföranden men ibland hittar husspekulanten ändå inte något som passar perfekt. Tursamt nog finns det företag som erbjuder sig att göra vissa specialjusteringar under bygget av Attefallshuset så att byggnaden ska bli precis som du vill ha den.

Leverans året om

Husbygge förknippas kanske främst med de snöfria månaderna under året men bland de företag som finns listade på attefallshus, så finns det flera som levererar Attefallshus året om. Ta gärna en titt på leveranstiderna då en del hus endast kräver ett par veckors tillverkningstid medan andra kan ta uppåt två månader.Annons

Liknande inlägg