Nytt 30 kvm attefallshus med kök, loft och badrum (spara 40.000 kronor)

Vi har glädjen att ge ännu mer värde till våra trogna besökare på attefallshus.se och har lyckats förhandla fram en rabatt om 40.000 kronor, men till ett helt nytt attefallshus, som går att anpassa utifrån eget tycke och smak. Kan levereras inom 10-12 veckor.

Begränsat erbjudande som beror på överutbud hos fabriken, pga ett högt lagersaldo av material som behövs för just denna modellen.

Anmäl ditt intresse längre ned för mer information.

Tillverkarens beskrivning och pris

Hus på 30m2 enligt ritning. Normalpris inklusive transport och alla dessa exklusiva tillval som ingår är 702.500 kronor men som nu under begränsad tidsperiod erbjuds för attefallshus.se besökare för 662.500 kronor (om du nöjer dig med 25 kvadrat blir priset endast 617.500 kronor).

Bilder

Om huset

 • 30m2 med loft, kök och badrum
 • Levereras nyckelfärdigt på 10-12 veckor
 • Ekparkett på golven, fibo trespo i badrum, golvvärme i badrummet, treglasfönster i träram, kyl/ frys/ ugn/ spis m.m ingår
 • 170mm isolering i väggar, 220 mm i tak och golv
 • Asfalt tak, liggande träpanel av furu både in och utvändigt, trappa till loft och mycket mer
Intresserad?
Ange dina uppgifter nedan helt förutsättningslöst.

  Ladda ned planlösning och beskrivning här (pdf)

  Det finstilta

  Kund behöver säkerställa att transport är möjlig, ordna lyftkran och förbereda för grund som klarar hus med bärande bjälklag (t.ex. hybridgrund, krypgrund alternativt plintgrund) med el och VA framdraget. Kund kommer också behöva ta in elektriker och rörmokare som kopplar in huset.

  Intresserad?

  Anmäl ditt intresse helt förutsättningslöst nedan.  Annons

  Liknande inlägg