Räknas veranda in i byggareal för attefallshus?

Fråga från Amanda

Hej! Jag funderar på att bygga ett attefallshus på tomten. Jag skulle gärna vilja att det kunde ha en liten veranda, men hittar ingenstans information om huruvida denna isåfall räknas in i byggnadsarealen? Alltså, i de 25 eller 30 kvm markyta som upptas av byggnaden, ska jag räkna in verandan eller kan jag sätta den utöver dessa? Mvh Amanda

Svar från Micke

Hej Amanda,

Verandan räknas som byggarea.

Mvh Micke
Attefallshus.se

Liknande inlägg

Missa inte att signa upp dig för erbjudanden om visningshus.

Läs mer
X

Vill du ha erbjudanden och rabatter?

Genom mitt omfattande nätverk av samarbetspartners har jag med jämna mellanrum möjlighet att göra utskick till mitt exklusiva nätverk (er läsare/följare).

Vill du ta del av dessa erbjudanden? I så fall ange din email nedan. Det kostar inget - jag skickar rätt sällan - men när jag väl skickar så är det riktigt bra!

Mvh Micke

Tack, håll utkik i din inkorg framgent!