Attefallshus som bostadsrätt

En inte helt oväntad utveckling kanske. Men nu säljs alltså attefallshus i bostadsrättsform! I ett första skede i Bromma i Stockholm, men detta är absolut en utveckling som troligen kommer att fortsätta inom storstadsregionerna. Detta ökar möjligheten för att tjäna pengar på attefallshus samt kommer att leda till ett ökat utbud av bostäder.

Svd skriver om attefallshus som bostadsrätt

De små husen byggs i anslutning till två parhus och beräknas enligt byggaren kosta cirka 2 miljoner kronor styck. Tidigare har Attefallshus byggts och sålts som permanentbostäder i bland annat Huddinge. Läs hela artiklen här.

Att tjäna pengar på attefallshus

Sveriges Radio P1 rapporterar om att Attefallshus som bostadsrätter har blivit ett nytt sätt för byggare att få in fler bostäder på en tomt och därmed tjäna mer pengar. I Bromma i västra Stockholm räknar en byggare med att få ungefär två miljoner kronor för Attefallshus på drygt 20 kvadratmeter, och då ingår de i en bostadsrättsförening.

Lyssna mer här om att tjäna pengar på attefallshus.

Liknande inlägg

Missa inte att signa upp dig för erbjudanden om visningshus.

Läs mer
X

Vill du ha erbjudanden och rabatter?

Genom mitt omfattande nätverk av samarbetspartners har jag med jämna mellanrum möjlighet att göra utskick till mitt exklusiva nätverk (er läsare/följare).

Vill du ta del av dessa erbjudanden? I så fall ange din email nedan. Det kostar inget - jag skickar rätt sällan - men när jag väl skickar så är det riktigt bra!

Mvh Micke

Tack, håll utkik i din inkorg framgent!