Attefallshus “Examensarbete om Tiny Houses”

Fråga från Emelie

Hej,
Mitt namn är Emelie och jag läser Samhällsplanering på Stockholms universitet och håller på med mitt examensarbete. I detta arbete försöker jag förstå ifall konceptet Tiny Houses skulle kunna vara en del för att minska bostadsbristen. Och då de svenska Attefallshusen i allra högsta grad är Tiny Houses så tänkte jag att ni kanske har någon kunskap ni vill dela med mig?

Jag undrar främst över om ni ser några framtida boende trender eller tendenser när det gäller vilken form av hus människor är intresserade av? Vilka är det som köper Attefallshus och hur kommer de användas? Hur skulle konceptet kunna bli än mer populärt och vilka problem finns det med det lilla boendet?

Finns det möjlighet att få prata med någon hos er?

Tack för hjälpen och ha en fin kväll,
Emelie

Svar från Micke

Hej Emelie,

Jag tar gärna ett telefonsamtal. Är i bil mycket nästa onsdag em/kväll. Då kommer jag ha tid för detta. Tills vidare kan du läsa mer här

Slå mig då en pling på telefonnumret jag skickat till dig.

Med Vänlig Hälsning
Mikael Asp-Tjällden

Just nu har vi 4 visningshus i fyndhörnan.

X