Fråga från Fredrik

Hej,

Jag representerar en av Sveriges ledande leverantörer av downlights och spotlights, även utebelysning och poolbelysning. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med någon om detta, visa vad vi kan erbjuda och förhoppningsvis leverera lite belysning till Er

Osäker på hur det fungerar, om det finns riktlinjer för belysning t.ex, men det verkar vara upp till var och en tillverkare att själv bestämma inredning och materialval? Stämmer det?

Vänligen återkom Med vänlig hälsning Grossisten Nordic AB
Fredrik

Svar från Micke

Hej Fredrik,

Osäker på frågan?

Vi är en annonsfinansierad plats med de största attefallstillverkarna i Sverige. Så jag ser nog att vi inte har så mycket att komma med där. Du bör kontakta tillverkarna direkt om erbjudanden. Om du inte vill annonsera givetvis.

Sedan när det kommer till regler om belysning för tillverkarna så kan du nog detta med belysning mer än mig.

Det jag känner till som reglerar detta är
– elsäkerhetsverket
– svensk elstandard

Anlitar man en behörig elektriker får man detta på köpet menar jag.

Hur man som distributör/återförsäljare av elgrejor löser detta är inget jag känner till dessvärre. Men nu när jag fått frågan ska jag försöka läsa in mig givetvis.

Ha en fortsatt bra dag.

Med Vänlig Hälsning
Mikael Asp-TjälldenAnnons

Liknande inlägg