Leverantör till ö

Fråga från Anna-Carin

HEJ! Vi har en liten koloni-stuga på en ö utan fast båttrafik, Gråen precis utanför Landskrona i Skåne. Vi vill riva den och ersätta med ett Attefallshus antingen byggsats eller totalentreprenad. Huset skall uppföras på plintar och framdragen el och avlopp finns således redan. Skulle så gärna vilja ha tips på en bra leverantör som kan tänka sig detta mkt mkt speciella uppdrag, i alla fall erbjuda offertlösning. MVH

Svar från Micke

Hej Anna-Carin ,

Jag kopplar ihop dig med min kollega som jobbar med leverantörerna mer direkt som kan se vilken tillverkare av byggsatser för attefallshus som passar dig.

Mvh Micke
Attefallshus.se

Liknande inlägg

Missa inte att signa upp dig för erbjudanden om visningshus.

Läs mer
X

Vill du ha erbjudanden och rabatter?

Genom mitt omfattande nätverk av samarbetspartners har jag med jämna mellanrum möjlighet att göra utskick till mitt exklusiva nätverk (er läsare/följare).

Vill du ta del av dessa erbjudanden? I så fall ange din email nedan. Det kostar inget - jag skickar rätt sällan - men när jag väl skickar så är det riktigt bra!

Mvh Micke

Tack, håll utkik i din inkorg framgent!